sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Schimbul lunii februarie "LOVE IS IN THE AIR"


Am avut data trecuta „Un schimb de poveste '', iar acum simtim ca dragostea pluteste in aer... doar vine repede Valentine's day. Cum tomnarellele nu se dau in laturi de la nimic cand vine vorba de creat lucruri frumoase si de a darui, nu mai conteaza ca sarbatoarea e americana si ca e importata. Dragostea e frumoasa oricum.
Anul 2015 a debutat in forum cu o noua echipa de moderatori, fete harnice si dornice de a ajuta bunul mers al lucrurilor. Una dintre ele Irene's Bijoux organizeaza schimbul  "LOVE IS IN THE AIR"

REGULAMENT
Pentru urmatorul schimb se va respecta binecunoscutul principiu surpriza, adica stii la cine trimiti, dar nu stii de la cine primesti. 

Se va pregati UN COLET care va contine urmatoarele lucruri :

1 –O poezie de dragoste sau un text pe aceeasi tema: 
A)Poezia(textul)poate fi scrisa de mana sau imprimata,
B)Poate fi originala sau culeasa de pe net.
2- Un produs handmade care sa aiba in mod obligatoriu un simbol al iubirii
3- un DULCE  


Participanti :
La acest schimb poate participa orice membru al forumului cu un minim de 50 mesaje inscrise pana la data de 15 ianuarie 2015, membru cu domiciliul stabil in Romania.

Datele schimbului :
- Inscrierile pe lista de participare se fac incepind de pe 15.01.2015 pina in data de 22.01. 2015 ( ora 24 ) .
- Veti primi datele perechii voastre, prin mesageria privata de pe forum, in data de 23.01.2015
- Pozele cu continutul pachetului ce urmeaza a fi trimis se vor afisa nu mai tirziu de data de 05.02.2015 ora 24.
- Pachetele vor fi expediate catre partenere cat de repede posibil sau incepind cu data de 06.02.2015 de asa maniera incit partenera voastra sa primeasca coletul nu mai tirziu de 14.02.2015. Ultima data acceptata de expediere a coletului este 09.02.2015.

Orice nemultumire provenita din acest schimb poate fi discutata pe forum sau in privat cu administratorul jocului (Irene's Bijoux)


Partenerele au fost primite, iar acum asteptam sa ne loveasca inspiratia si sa vedem parada pachetelor. Daca doriti sa priviti si voi, va poftim AICI. Daca tot veniti pe forum dati o raita si prin studiourile tomnarellelor sa vedeti cat de harnice si creative sunt si poate ne lasati si un mesaj in sectiunea adresata vizitatorilor, locul unde ne puteti scrie opiniile voastre, sfaturile sau pur si simplu sa ne salutati. :D



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu