marți, 4 februarie 2014

O provocare scrapbooking

        Dragii noştri,
       
        Pe forumul Tomnarella-handmade s-a lansat o nouă provocare scrapbooking. Este provocarea cu numărul 9 şi are ca temă iubirea

    Ce putea fi mai potrivit în luna februarie decât această temă atât de frumoasă şi inspiraţională. Provocarea se numeşte "Simfonia dragostei" . Ce frumos! Nu-i aşa?
        Se va crea o felicitare ( card ) scrapbooking, din carton, care va purta bine vizibil un sentiment - printat sau scris manual - pentru o persoană dragă (o expresie sau o strofă dintr-o poezie pe care o dedicaţi persoanei respective).
        La aceasta provocare pot participa membrele forumului care au cel puţin 5 mesaje până la data de 27 ianuarie. Termenul limită de trimitere a fotografiilor cu creaţia este 15 februarie ora 20.

        Mai multe detalii despre regulament şi alte lucruri ce v-ar putea interesa aveţi AICI.

        Credeaţi că am uitat de premiu? În nici un caz. Ce farmec ar mai avea un concurs dacă nu ar avea un premiu cât de mic? De data aceasta premiul este foarte generos şi pasionatele de  scrapbooking sigur îl vor aprecia cu adevărat. Iată-l:


        De abia aşteptăm să vedem parada de creaţii care mai de care mai frumoase. Şi voi, vizitatorii, sunteţi invitaţi cu mare drag să ne urmăriţi!
        O zi cât mai frumoasă! Multă baftă participantelor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu